The Vampire Diaries: Årets sista avsnitt, absolut seriens bästa …

Homecoming

Elena blir orolig och förvirrad efter att Rebecka berättat för henne, varför natten till Homecoming-dansen är så viktig för henne. Tylers agerande under kvällen skakar om Matt och Caroline. Saker blir bisarra när Klaus bestämmer sig för att aktivera sin senaste plan och, samtidigt som de andra försöker överlista honom.

Damon går in i ett riskabelt partnerskap, som ger upphov till en skräckinjagande och oförutsedd utveckling.

Recension;

Efter de senaste avsnitten, så trodde man att nu har de väl nått toppen. Men ack vad man bedrog sig, att de kunde plocka ett ännu bättre avsnitt ur författarna är ganska otroligt. Detta avsnitt var absolut det bästa serien visat upp, än så länge i alla fall. De hade fått med allt man vill ha som tittare, spänning, överraskningar och lite kärlek.

Avsnittets huvudhandling är gängets planer att ta hand om Klaus, och sistaårsstudenternas sista Homecomingdans. En ”olycka” sker i lokalerna som dansen skulle ha hållits, vilket tvingar dem att snabbt byta festplats, Tyler tar på sig uppgiften att hålla festen hemma hos sig. Men är det han själv som kommer med idén, eller är det någon annan.

När de senare kommer till festen, har Klaus tagit dit en grupp hybrider som extra krydda. Då han misstänker att de andra tänkt göra någonting mot honom, allt verkar gå som det ska, men en överraskande vändning förstör nästan allt.

Tv6 tittare har verkligen många underhållande vinterkvällar, med start för Säsong 3Fredagen den 18/11 19:00 att se fram emot. Samt från och med måndag 14:05 med repris dagen efter 09:20 (mån – fre), börjar serien om med avsnitt 1.

Betyg: 9,4/10 …

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *