The Vampire Diaries: Ännu ett I det närmaste felfritt avsnitt …

Ordinary People

Elena och Bonnie hjälper Alarik i hans försök att tolka innebörden hans senaste upptäckt. Elena och Rebecka hamnar sig i en maktkamp, tills Rebecka slutligen avslöjar några av familjens gamla hemligheter, och hennes våldsamma förflutna med Klaus och Elias.

Damon som fortsätter att göra genombrott med Stefan, försöker nu en ny hänsynslös strategi, och de blir bägge överraskade av en osannolik allierad.

Recension;

Ännu ett toppavsnitt, där de till och med utan action och dödsfall, får handlingen att gå framåt med stormsteg. Denna serie är absolut det bästa i sin genre, och med manus som i detta avsnitt, så kommer vi att få fortsätta våra liv med människorna och monstren i Mystic Falls under en lång tid framöver.

Äntligen har Klaus största skräck anlänt till staden, och för att inte avslöja allt för mycket, är det lite av en överraskning. Men med tanke på vad Klaus utsatt sin familj för, är det ändå inte någon större överraskning.

I avsnittet avslöjas det mesta rörande dessa originalvampyrer, av Klaus syster. Som berättar familjens historia för Elena, samtidigt som de andra försöker lösa skriften nere i grottan. Och Damon försöker få Stefan att få tillbaka sitt gamla tråkiga jag, antagligen för att han troligen vill ses som den ondare av bröderna.

Frågan är bara, hur kommer denna röda tråd att ta slut. Kommer Michael att döda Klaus, och kommer han sedan att lämna de andra i Mystic Falls ifred, eller blir han seriens nästa onding. Det är i alla fall en hel del kvar, innan säsong tre är till enda …

Betyg: 9,1/10 …

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *