The Vampire Diaries: Serien fortsätter att övertyga, ytterligare ett mycket starkt avsnitt …

Ghost World
Under tiden som staden förbereder sig för att fira den traditionella Illumination Night, invaderar de dödas andar Mystic Falls. Efter en brutal attack av en förbannad ande, ber Damon Bonnie att fastställa källan till spökenas ”överraskande kraft”.

Elena säger till Jeremy att använda sin koppling till andra sidan för att hjälpa henne utforska nya sätt att nå Stefan, men Jeremy gör ett fruktansvärt beslut. Samtidigt upptäcker Alarik en sedan länge gömd ledtråd.

Recension;

Som vanligt, måste man nästan saga, leverera serien ytterligare ett toppavsnitt. Det ser än länge ut som om de inte kan skriva några dåliga manus, då denna den tredje säsongen nästan bara har uppvisat riktigt bra avsnitt.

Men, kan detta verkligen fortsätta. De måste ju någon gång, få till ett åtminstone halvdåligt avsnitt. Men vi ska inte klaga, det är inte heller vanligt med en serie, med så här många bra avsnitt. Så det är bara att fortsätta njuta, och fortsätta följa händelserna i den lilla staden Mystic Falls.

Den här gången börjar det dyka upp spöken över hela staden, och inte bara Anna. Och nu är det inte bara ett fåtal människor och monster som kan se dem, utan hela staden. Och det är inte bara snälla spöken som Annan, som börjat dyka upp, nu dyker även de från gravvalvet upp. Och dödar en av Grundarnas råd, och är ute efter hämnd mot alla familjer i rådet.

Allt på grund av att Bonnie räddade livet på Jeremy, Nu är det upp till henne, att finna en trollformel som skickar bort alla spöken, vilket även gäller henne mormor som också dykt upp. Och Damon följer efter Masons spöke, för att finna en av Lockwoods familjehemligheter.

Stefan tvingas in i ett slags blodtörst-rehab, av spöket av sin gamla vän Lexis och Elena. Kommer Elena att klara av att fortsätta hans behandling, även om han fortsätter att försöka manipulera henne. Michael och Katherina har ännu inte dykt upp i MF, och Klaus är fortfarande försvunnen. Frågan är om han fick med sig något av Elenas blod, när han flydde från staden. Och försöker skapa en hybridarmé, för att försvara sig mot vampyrjägaren …

Betyg: 9,1/10 …

Be Sociable, Share!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *